Serghei von Labbentrop şi „diplomaţia” de tip Kalashnikov


În postarea anterioară am publicat argumentele pentru care Putin poate fi numit pe drept cuvânt noul Fuhrer al Celui de-al Treilea Ţarat (echivalentul rusesc al Reichului). Că au fost trei Ţarate: unul al ţarilor-ţari, altul al ţarilor sovietici şi cel de azi, al ţarului post-sovietic Adolf Putin. Şi ca orice Fuhrer, evident că şi lui Adolf Putin îi trebuia un Ribbentrop. Îl are în persoana lui Seghei Lavrov, şefului diplomaţiei de la Kremlin.

Dovezile sunt pe siteul postului de propagandă moscovit „Vocea Rusiei” (http://romanian.ruvr.ru/), unde regăsim trei halucinante declaraţii slobozite din gura acestui Serghei von Labbentrop. Ţinând cont de faptul că în limba rusă litera B se citeşte V, i se poate spune şi Lavrentrop, dar B-ul citit româneşte îi reflectă mai bine profilul (i)moral. Exact ca şi în problema intervenţiei militare ruse în Ucraina, depinde din ce parte citeşti ştirile: din partea luminoasă a lumii civilizate se vede ocupaţie, din partea scufundată în bezna diktaturii sovieto-fasciste se vede “eliberare”. 

 

Moscova denunţă provocări la adresa flotei ruse

Pe principiul „hoţul strigă hoţii”, Serghei Lavrov, a declarat că pe teritoriul Ucrainei „se pregătesc noi acte provocatoare împotriva Flotei Rusiei de la Marea Neagră” (sic!). Asta după ce hoardele ruseşti au ocupat portul, aeroportul, Parlamentul şi instituţiile publice din Crimeea. Portavocea ocupanţilor de profesie excelează în obrăznicie şi face apel la „partenerii occidentali să lase deoparte calculele geopolitice în privinţa Ucrainei şi să ţină cont de interesele poporului ucrainean”. Care popor ucrainean? Masa de alogeni rusofoni teleportată pe teritoriul Ucrainei prin politicile fasciste ale lui Stalin de deportare şi de colonizare forţată? Acest ţucălar de serviciu la ferestrele Kremlinului cu vedere spre lumea civilizată aruncă peste pervaz hârdăul cu dejecţii ideologice sovieto-fasciste, încheindu-şi aberantul comunicat cu „speranţa că acţiunile întreprinse de Rusia pentru normalizarea situaţiei socio-politice din Ucraina îi va potoli pe radicali”. Care radicali sunt, evident, milioanele de ucraineni care refuză să mai accepte amestecul rusesc în casa lor.

von Labbentrop acuză UE de isterie

În viziunea sa obturată de drogul educaţiei sovietice, Serghei von Labbentrop consideră că „refuzul Ucrainei de a semna urgent acordul de asociere cu Uniunea Europeană a provocat „isterie” în rândul unor europeni”. Deci aşa, UE a cerut Ucrainei să semneze „urgent”, nu oricum, iar isteria a fost a unora, nu a tuturor! Dezinformare tipic sovieto-fascistă! Acel „urgent” insinuează că Ucrainei i s-ar fi impus un soi de Diktat, cam aşa cum este cel impus de Rusia în privinţa renunţării la Crimeea. Iar dacă ar fi admis că pretinsa „isterie” i-ar fi cuprins pe toţi, ar fi recunoscut, implicit, prin excludere, că Rusia este, de fapt, singura isterică din Europa.

Împingând ipocrizia la maxim, acelaşi Labbentrop a mai declarat pentru presă, în cadrul reuniunii ministeriale a OSCE: „Folosindu-se de dreptul suveran, Ucraina a decis în etapa dată să nu semneze respectivul acord, pe care experţii şi autorităţile ucrainene l-au considerat neavantajos. Poziţia Rusiei în această chestiune este extrem de simplă şi se bazează pe recunoaşterea dreptului suveran al Ucrainei”. Băi, Labă-n Trop, pe cine crezi că mai prostiţi voi? Ucraina nu este şi nu a fost niciodată nici Ianukovici, şi nici Pşonka, şi nici toată gaşca lor cu creierii spălaţi prin şcolile Imperiului sovietic!

După ce a ocupat Crimeea, Moscova se pronunţă împotriva intervenţiei străine în Ucraina!

Apoteoza deformării realităţii, în dispreţul oricăror evidenţe, este atinsă însă în a treia mostră de cufureală kremlineană. Astfel, conform siteului care ar trebui să se numească „Răgetul Rusiei”, Moscova este nici mai mult, nici mai puţin, decât „uimită de faptul că NATO adoptă declaraţii cu privire la inadmisibilitatea dispersării în forţă a demonstraţiilor din Ucraina”. Păi cum? Să nu pui cnutul pe oricine îndrăzneşte să spună „NU!” ocupanţilor?! Adică nu ai voie să îneci în sânge un popor care vrea libertate? Aici e de înţeles şi Labbentrop, şi toţi cei ca el. Cred că uimirea lor a fost sinceră: politicianul rus nu poate pricepe cum poţi conduce o ţară altfel decât prin asasinate, deportări, bătăi şi crime.

„De asemenea, nu este clar de ce secretarul Alianţei răspunde la întrebări legate de situaţia din Kiev”, îşi continuă Labbentrop seria uimirilor, în urma şedinţei Consiliului NATO-Rusia. Păi, uite de-aia, bă, că şi SUA, şi Germania, şi Marea Britanie (state membre NATO) au garantat integritatea şi suveranitatea Ucrainei. Aşa cum aţi garantat şi voi, numai că celelalte state sunt obişnnuite să îşi ţină cuvântul, pe când Rusia are deja tradiţie istorică în a-şi călca orice cuvânt dat!

Finalul elucubrantei declaraţii întrece orice limită a bunului simţ: „Sper că politicienii ucraineni vor găsi o modalitate de întoarcere a situaţiei în cadrul constituţional. Noi ne pronunţăm pentru acest lucru şi facem apel ca nimeni să nu intervină în această situaţie. Este o problemă internă a Ucrainei”, debitează von Labbentrop după ce au ocupat Crimeea, după ce au capturat flota Ucranei, după ce au pus sub asediu unităţile militare ale ţării invadate, după ce agenţii FSB au în cătarea puştii toţi liderii pro-independenţă.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

ISTORII REGĂSITE

Probabil cel mai bun blog de istorie!

cuvinte23

intr-o lume îmbâcsită de material o mai fi loc pentru vis?

Balaurul Român

Virtus Romana Rediviva

CRONICA [R]

If you're walking through hell, keep walking.

Byzantine Alchemy

Words from Eastern Roman Empire

Valea Frumoasei

Expoziţia de artă fotografică „Eşti floare de dor, Basarabie!”

petitie catre vremurile odioase

Just another WordPress.com weblog

Vinul din Cluj

Cuvinte despre vinuri incercate, degustari si evenimente, calatorii si retete

Adrian Mangu

blogger civic și literar

Micael Nicolas's Blog

Simt ,deci înţeleg !

Secretele Istoriei cu Alexandru Moraru

Adevărul trebuie cunoscut,chiar dacă e urât şi imoral !

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Stefanteris's Blog

Just another WordPress.com weblog

%d bloggers like this: