Premierul penal din Crimeea ocupată, oglinda stăpânilor săi


Cine se aseamănă, se adună. Aksenov, premierul-marionetă înşurubat în Crimeea cu mitraliera rusească, este un „colecţionar” împătimit de articole din Codul Penal. Iată cine sunt oamenii „de încredere” pe care se sprijină diktatura lui Adolf Putin şi iată cine reprezintă „poporul ucrainean” pe care doreşte să îl „elibereze” istericul Serghei von Labbentrop, nacialnicul pi zdania Externelor ruseşti (ptr. neiniţiaţii din dreapta Prutului, „nacialnic pi zdania” = şef peste clădire / instituţie).

„Maldavanul” de ieri, crâmleanul de azi

Ei bine, şeful Cabinetului de Miniștri din Crimeea, Serghei Aksenov, este originar din R. Moldova, mai exact din Bălţi, unul din fiefurile mafiei ruseşti. În rest, e şi acest Aksenov moldovean tot atât cât era şi Grigori Kotovsky, alt bandit rătăcit prin Basarabia şi devenit erou sovietic după ce evoluase prin puşcăriile de drept comun ale Imperiului. Mira-m-aş ca banditul ăsta să nu aibă şi cetăţenia română, că doar e notoriu că primii „basarabeni” care au dobândit paşaportul spre UE prin România au fost rusofonii din R. Moldova. Ar fi cazul ca autorităţile de la Bucureşti să verifice şi, în cazul în care se confirmă, să îi retragă cetăţenia română.

Ca orice aventurier fără patrie, fără rădăcini, fără identitate naţională, „maldavanul” din Bălţi s-a travestit fără probleme în crâmlean din tată-n fiu, numai bun de salvat de gruparea „Putin und Labbentrop” din ghearele NATO şi UE. La mijlocul anilor `90, Aksenov ăsta era  șef de „brigadă” într-una din grupările criminale din Crimeea, fiind cunoscut cu porecla de „Goblin” (spiriduș, demon). Acum este ditamai lider al aşa-zisului partid „Unitatea Rusă”, formaţiune care a acumulat la alegerile din Crimeea 4 % din voturi. Reprezentativ partid, nu-i aşa, măi, Labbentrop? Adică e tot un „vor v zakone”, respectiv „hoţ în lege”, sau „Naş” mafiot, mai pe înţelesul celor care nu au avut „fericirea” să cunoască pe pielea lor „democraţia” rusească.

Muşchii mei minte nu are!

Serghei Aksenov: "muşchii mei minte nu are!"

Serghei Aksenov: “muşchii mei minte nu are!”

Aksenov nu poate lega două vorbe şi dacă e să scrie i se rupe mâna în pix. Singurul lucru la care se pricepe e să zdrobească oasele oamenilor şi să tâlhărească la drumul mare. Şi ce dacă? După câteva vizite „de lucru” la Moscova, în 2009, a revenit în Crimeea convertit în politician şi proptit şef peste „brigada” botezată partid, cu numele de „Unitatea Rusă”. Evident că pe criminalul ăsta nu l-a dus capul să elaboreze vreo ideologie, vreun program, sau altceva de genul ăsta. Dar nici nu îi trebuiau pentru că totul i-a fost furnizat de administrația de la Kremlin, via FSB.

Pentru a înţelege corect uimirile lui Lavrov, acest von Labbentrop al zilelor noastre, precum şi isterizarea lui şi a Fuhrerului său, Adolf Putin, în faţa pretinsei imixtiuni a NATO şi UE în evoluţia Ucrainei de la democraţie la sclavie, e bine să ştim că numirea interlopului Aksenov ca premier al Crimeei ruseşti s-a produs în lipsă de cvorum (în sală erau 47 de deputați) şi în lipsa presei. În schimb, era înconjurat de oameni înarmați care au ocupat Sovietul Suprem din Crimeea.

Aceştia sunt oamenii Moscovei, aceştia sunt „poporul ucrainean” pentru a cărui libertate asudă zi şi noapte cireada de politruci de la Kremlin.

Advertisements

One Response

  1. dupa mine, ca necunoscator in ale politichiei inalte, in momentul de fata in ucraina se bat doua bande: niste nationalisti brutali ca si mentorul lor fost campion mondial, cu slugile tatucului de la moscova. din partea mea sa se bata intre ei pana crapa dracului. tara artificiala cu lideri de mucava. mucavaua miliardarilor. nici unii nici alti nu au dreptate. sunt niste banditi, pusi numai pe spoliat. mai nasol ca romanii nostri sunt orpimati iar muie, pardon, ue, nu scoate o vorba pe tema asta. ii pupa delicat in fund pe vremelnicii ocupanti ai fotoliilor de orchestra de la kiev. pe partea cealalta, trebuie sa fie cineva ori prost absolut ori nebun visator, ca sa nu isi dea seama ca rusi niciodata nu vor renunta la crimeea. pe unde isi mai scot ei barcutele in caz de doamne fereste? asa ca, in final, daca putin nu reuseste sa-i puna cu botul pe labe pe kievieni, prevad ca vom avea doua ucraine cat de curand.una condus de un bandit pe modelul trasnistriei, cealalta condusa de niste apucati nationalisti extremisti.
    problema e ca daca ue nu isi baga mintile in cap si nu-i lasa din brate pe kievieni, parca vad ca i se suceste lui putin mana pe robinetul cu gaze. americanii? pai ei nu stiu ca rusii sunt cam prieteni cu chinezii? daca le cer chinezi oarece pentru purcoiul de dolari pe care stau? nu cumva barak vine in cap cu tot cu marea economie americana…
    mi-am dat si eu cu parerea…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

ISTORII REGĂSITE

Probabil cel mai bun blog de istorie!

cuvinte23

intr-o lume îmbâcsită de material o mai fi loc pentru vis?

Balaurul Român

Virtus Romana Rediviva

CRONICA [R]

If you're walking through hell, keep walking.

Byzantine Alchemy

Words from Eastern Roman Empire

Valea Frumoasei

Expoziţia de artă fotografică „Eşti floare de dor, Basarabie!”

petitie catre vremurile odioase

Just another WordPress.com weblog

Vinul din Cluj

Cuvinte despre vinuri incercate, degustari si evenimente, calatorii si retete

Adrian Mangu

blogger civic și literar

Micael Nicolas's Blog

Simt ,deci înţeleg !

Secretele Istoriei cu Alexandru Moraru

Adevărul trebuie cunoscut,chiar dacă e urât şi imoral !

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Stefanteris's Blog

Just another WordPress.com weblog

%d bloggers like this: