De ce nu o să cadă din interior Guvernul Boc


În primul rând, pentru că în staulul cu parveniţi, denumit impropriu Parlamentul României, se află prea mulţi îmbuibaţi, prea mulţi trădători de Neam şi Ţară. Sunt prea multe încrengăturile şi interferenţele de interese, care transced aparentele diferenţe de culoare politică. Imensa majoritate a politicienilor de azi au aceeaşi origine, în CFSNul din 89-90. Adică sunt generaţi de aceeaşi mocirlă care a scos la suprafaţă toţi rahaţii dispuşi să vândă Ţara şi interesele ei oricărei puteri, mai mari, sau mai mici, dispuse să le garnisească cât mai consistent conturile, cu arginţii trădării.

Încolţită de mulţimea adusă dincolo de disperare, gaşca aflată acum la putere sub denumirea de „guvernul Boc” riscă să scape din bot resturile de ciolan. În jurul ei, tentativa de opoziţie latră, fără a se apropia totuşi prea mult, sperând să preia resturile de ciolan, imediat cum vor cădea pe jos. Nu se apropie să muşte pentru că li arată colţii dosarelor puse deoparte, sau li se mai azvârle câte o fărâmă care să îi îndepărteze. Ba un contrăcţel de ros, ba un credit amânat, ba o funcţie din care, cu toată reducerea de 25%, lătrăii tot vor avea ce linge.

Bref, pedeliştii nu vor vota antiboc, pentru că de aia au venit la putere: să se umfle cât pot în tot timpul mandatului. Pesediştii sunt şi şantajabili, şi mânjiţi de rahatul în care s-au bălăcit până să preia Băsescu ciolanul. Nu au nici curaj, şi nici interesele reale nu îi lasă să voteze antiboc. Ungurii au primit deja preţul pentru un vot convenabil Puterii: abandonarea celor două judeţe, Harghita şi Covasna, la bunul lor plac. Au de acum manuale de istorie şi geografie a României în limba maghiară, schimbă denumirile româneşti de străzi, cu altele ungureşti, iar stârpitura asta estropiată de prim ministru cu care am fost blestemaţi de soartă foloseşte în actele oficiale sintagma „Ţinutul Secuiesc”. Cât despre pretinşii „independenţi”, ce naiba să aştepţi de la generalul-izmană Gabriel Oprea?

Uite, de-asta Gaşca lui Boc nu o să cadă din interior: nu are cine să o dea jos. Singura posibilitate să scăpăm de gunoaiele astea, interferate din eroare în rasa umană, este o acţiune socială de amploare, o grevă generală care să paralizeze economia, cât a mai rămas din ea. Atunci vor interveni cei de afară, cei care au cumpărat hălci întregi din ce a fost România cândva şi care vor dori să îşi protejeze investiţia. Nu or să accepte pierderile nici austriecii de la OMV, nici nemţii de la Mercedes, nici francezii cu cimentul, sau cu platformele lor logistice. Nici chiar ruşii împânziţi prin toată ţara, pentru că, deşi vin de la Moscova, de acum au şi ei conturi tot în UE.

Ca atare, singura soluţie este să ne doară fix la doi metri de cur că nu mai are Udrea bani de Vuitoane, EBA de silicoane şi alte fufe de alte mofturi. Pentru asta le trebuiau banii de la FMI, ca să aibă ce toca până la finalul mandatului. După ei potopul! Ei bine, dacă-i pe aşa, atunci las’ măcar să vină acum potopul. Noi nu prea mai avem ce pierde. Dar ei, da! Şi nu e vorba numai despre gaşca lui Băseboc, ci şi despre cele patronate de arogantul Năstase, de incultul Marean, de hapsânul Ţârâiac, de Mircea – eternul ginere al soacrei sale, de pretinsul liberal Patriciu, sau de rapacele Voiculescu. Oricare ar veni la putere, jaful va continua cu aceleaşi efecte letale pentru noi.

În aceste condiţii, sigur că se pune problema cine vine în locul lui Boc, dacă reuşim să scăpăm de el. Mai contează? Important e să pice acum avortonul cu toată şleahta lui de fufe şi de trepăduşi. Oricine o veni după el, ar trebui bage la cap că nu e veşnic şi inamovibil. Şi dacă nu bagă asta la cap, atunci să mai vină altă grevă generală. Şi tot aşa, până o să putem trăi şi noi decent în ţara asta. Adică poate mai săraci, dar sigur nu conduşi de lepre!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

ISTORII REGĂSITE

Probabil cel mai bun blog de istorie!

cuvinte23

intr-o lume îmbâcsită de material o mai fi loc pentru vis?

Balaurul Român

Virtus Romana Rediviva

CRONICA [R]

If you're walking through hell, keep walking.

Byzantine Alchemy

Words from Eastern Roman Empire

Valea Frumoasei

Expoziţia de artă fotografică „Eşti floare de dor, Basarabie!”

petitie catre vremurile odioase

Just another WordPress.com weblog

Vinul din Cluj

Cuvinte despre vinuri incercate, degustari si evenimente, calatorii si retete

Adrian Mangu

blogger civic și literar

Micael Nicolas's Blog

Simt ,deci înţeleg !

Secretele Istoriei cu Alexandru Moraru

Adevărul trebuie cunoscut,chiar dacă e urât şi imoral !

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Stefanteris's Blog

Just another WordPress.com weblog

%d bloggers like this: